موسسه گوهرشناسی تحسین

با همکاری آموزشی دانشگاه خوارزمی

کنفرانس الماس FACETS2024

کنفرانس الماس FACETS2024

جی ۷ ، روز چهارشنبه اعلام کرد که دومین گواهینامه را برای الماس‌های خامی که از بوتسوانا صادر میشود، اجباری کرده است. این تصمیم در راستای تلاش‌های G7 برای جلوگیری از ورود الماس‌های استخراج‌شده در روسیه به هر یک از کشورهای گروه هفت است.

 

سومین نسخه کنفرانس الماس فست FACETS2024 با موضوع « یک عصر جدید در صنعت الماس» هفته گذشته در آنتورپ بلژیک برگزار شد. این شهر جایگاه مهمی در تجارت الماس دارد ؛ چراکه برای بیش از ۵۷۷ سال، آنتورپ قلب جهانی تجارت الماس بوده است.

 

رئیس جمهور جدید بوتسوانا، دوما جی. بوکو، اولین حضور خود در صنعت الماس را در این کنفرانس انجام داد و در مورد نقش کشورش در افزایش شفافیت و پاسخگویی در زنجیره تامین صحبت کرد. این کشور آفریقای جنوبی بزرگترین تولیدکننده الماس جهان از نظر ارزش و مرکز همه کالاهای گروه De Beers است.

G7 روز چهارشنبه اعلام کرد که دومین گواهینامه اجباری را برای الماس‌های خام – بوتسوانا – اضافه کرده است. تیم فنی الماس G7 و بوتسوانا به طور مشترک این خبر را در دومین روز از کنفرانس سالانه الماس فست در آنتورپ اعلام کردند.

 

 

بوکو گفت: «بوتسوانا متعهد به پیشگامی ردیابی و روش‌های استخراج معدنی مسئولانه است و تضمین می‌کند که الماس‌های ما نه تنها از نظر زیبایی می‌درخشند، بلکه یکپارچگی و نظارت اخلاقی را نیز تجسم می‌دهند.

 

 الماس های آفریقایی  الماس های آفریقاییدومین الماس بزرگ تاریخ جهان که چندی پیش در بوتسوانا کشف شد

 

 

مقاله پیشنهادی: کشف دومین الماس بزرگ تاریخ جهان

 

داستان پر ماجرای اعمال ممنوعیت بیشتر بر الماس های روسی

ممنوعیت واردات الماس های غیرصنعتی در روسیه از اول ژانویه سال جاری، تقریباً دو سال پس از تهاجم این کشور به اوکراین، توسط کشورهای گروه هفت G7 اعمال شد.

 

 الماس های روسی

یک الماس ۵۱ قیراطی روسی

 

G7 متشکل از ایالات متحده، بریتانیا، ژاپن، ایتالیا، آلمان، کانادا و فرانسه است. اتحادیه اروپا یک عضو بدون شماره است.

در اول مارس، این ممنوعیت گسترش یافت و شامل الماس‌هایی شد که در روسیه استخراج می‌شوند اما در کشورهای دیگر برش داده شده و صیقل داده می‌شوند، در همان زمان دفتری که می‌تواند منشأ الماس‌های خام را تأیید کند و گواهی‌های G7 صادر کند ، افتتاح شد.

اما این دفتر با تاخیر مواجه شد و تقریباً اعتراضات جهانی در صنعت الماس وجود داشت که چرا یک ایست بازرسی واحد برای همه الماس هایی که وارد کشورهای G7 می شوند وجود دارد.

گروه الماس دی برز Jewelers of America، De Beers Group، شورای ترویج صادرات جواهرات هند، انجمن تولیدکنندگان الماس آفریقا و حتی مرکز جهانی الماس آنتورپ (AWDC) مخالفت خود را با این سیستم اعلام کردند.

کمتر از دو ماه پس از اجرایی شدن ممنوعیت ۱ مارس، آری اپستین، مدیرعامل AWDC پس از ۱۳ سال حضور در این سمت و ۱۹ سال حضور در این سازمان، از سمت خود کناره گیری کرد.

Karen Rentmeesters مسئولیت را بر عهده گرفت و از آن زمان علناً حمایت خود را از ایجاد مراکز صدور گواهینامه الماس خشن اضافی در خارج از آنتورپ اعلام کرده است.

 

منبع:nationaljeweler

 

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *